2014. március 24., hétfő

17. Szenvedélyes sugallat


17. Szenvedélyes sugallat

 

 
Ha szeretlek, meglátom benned azt, akit te is csak ritkán látsz. Ha szeretsz, olyan titkokat tudsz kihozni belőlem, melyekről én magam sem tudtam.

Nevetgélek, beszélgetek a pult mögött állva, mintha semmi gondom nem lenne. Mintha nem félnék halálosan. Mintha nem kaptam volna pontosan öt napja egy megrendítő hírt. Mintha nem riasztottak volna meg az elmúlt napok elméletei… Vidáman kortyolgatom a hűsítő vizet, miközben Camie mondanivalójára próbálok koncentrálni, de a gondolataim teljesen máshol járnak. Valahol Zaynt környékezik meg minden pillanatban. Az utóbbi egy hétben nem találkoztunk, mert én ezt kértem, mert megrettentem egy üzenettől, amin túl kell lépnem, amit el kell felejtenem, de ehhez időre volt szükségem, hogy végiggondoljam, mégis mikor cselekszek helyesen, ha buszra szállok és elmegyek innen, vagy ha itt maradok a bizonytalan biztonságban Zaynnel és Hannával. Hogy megéri – e számomra egy labilis kapcsolat evvel a csodálatos férfivel? 5 teljes napra volt szükségem, hogy megbizonyosodjak róla: Igen, már túl késő lenne meggondolnom magam és feladni mindent. Már túl sokat beszéltem vagy egyszerűen rájött; már nem lenne mindegy itt hagynom és ezt nem csak az érdekeim diktálják. Sokkal inkább az érzéseim. Amikkel lehetséges, hogy mindent elcsesztem, hogy megnehezítettem az életem, de én sokkal inkább pozitívan próbálok hozzáállni a dolgokhoz és azok jelentőségeihez: 2 hónapom van vele, velük. A nyár. Ki kell használnom és elfelednem minden félelmem, mintha nem is lenne. Tegnap este egy bakancslistát is készítettem.

1. Elfelejteni a múltat, mert már elmúlt

2. Felhőtlenül boldognak lenni Velük

3. Szeretkezni vele.

4. Elfelejtetni a gyász kínzó fájdalmát 2 hónapra vele

5. 2 hónapig tökéletes pótanyának lenni

6. Meg tanulni gitározni Zayn által

7. Minél többet ellátogatni vele a partra az éjszaka nyugodalmában

8. Nem foglalkozni a jövővel, élni a mának

9. Elérni, hogy soha ne felejtsen el

10. Csendesen elhagyni…

 

Ellie mosolyogva nézett bele a kis öltöző tükrébe és elégedetten bólintott, ahogy utoljára végignézett magán. Alapozás után fekete szemhéjfestéket satírozott szempillái tövébe, pilláit kétszer átfestette spirállal és ajkaira babarózsaszín rúzst vitt fel, most először pingálta ki magát igazán, amióta Caorle városát mondhatja menedékének, még ha szolidan is tette. Összeszedte a sminkkészletet és beledobálta fekete táskája mélyére a telefonjával egyetembe, elköszönt Camietől, aki nevetve utána kiabálta, hogy „Izgalmakban szép estét!”. Legszívesebben felmutatta volna a középső ujját és néhány csinos szitkot szórt volna, mégsem tette, helyette – barátnője beszólása következtében – pironkodva megölelte a nevetgélő Zaynt. Fekete pólójába elrejtette vöröslő arcát, figyelve, hogy ne kenje el sminkjét, leejtette a földre táskáját és szorította a fiú felsőjét, aki a derekánál összekulcsolva a kezeit vonta vigyorogva magához Elliet.

- Hello Gyönyörű! – csókolta meg a nő homlokát kuncogva – Milyen perverz barátnői vannak, kedves. – motyogta szórakozottan.

- Ah! – csapott Zayn karjára Ellie, amitől a férfinak fokozódott a jókedve, nevetve elkapta a lány kezét és összekulcsolta ujjaikat.

- Adj inkább egy rendes csókot! – nézett fel mérgesen borostás arcára. A magas sarkújának köszönhetően is jóval kisebb volt Zaynnél, aki oldalra billentett fejjel nézett le rá vidáman.

- Harapós kedvünkbe vagyunk ma? – húzta tovább Ellie agyát, aki megelégelte Zayn pimaszságát, kihúzta ujjait a fiúéból, bosszúsan a tarkójára helyezte és lehúzta magához a fejét. – Igen – suttogta ajkaira – úgyhogy fogd be! – helyezte tőle nem megszokott erőszakkal a férfi ajkaira az övét. Érezte, hogy pár másodperc múlva, döbbenetéből felocsúdva viszonozza a várva – várt csókot Zayn, amitől halványan belesomolygott, a srác mellkasára vezette ujjait és ragaszkodóan szorongatta a fekete anyagot, mintha attól félne, hogy bármelyik pillanatban elveszítheti. De nem akart erre gondolni, ki akarta élvezni az elkövetkező két hónapot, képtelenség lenne tovább húzni az időt, arról nem is beszélve, hogy badarság is. Túl kockázatos lenne, sóhajtott lemondóan délután mikor összegezte a dolgait és magában még egyszer összeszámolta a lehetséges időt, amit együtt tölthetnek. Pihegve elváltak, egymásmásnak döntötték homlokukat és hirtelen a valóságnál sokkal forróbbnak érezték a levegőt maguk körül.

- Huh – simított végig a nő halványrózsaszín pírban úszó arcán Zayn – erre nem számítottam – nyomott egy puszit ajkaira és elvált tőle. Ellie megvonta a vállát és zavartan a füle mögé tűrt egy tincset, talán ő sem tudta mire fel ez a hirtelen hevesség, saját magát is meglepte egy pillanatra hirtelen visszatérő tüzességével, de nem sokat foglalkozott vele csak kezébe fogta a táskáját és mosolyogva felnézett a sötétbarna szemekbe. Zayn óvatosan végigvezette rajta a tekintetét, piszkosfehér pólóját beletűrte egy világoskék sortba, - ami kiemelte tökéletes lábait – és világos magas sarkút viselt, ő pedig magában megállapította, hogy rohadtul vonzó és halkan nyelnie kellett egyet.

- Ne ennyire feltűnően! – szólt rá csipkelődve Ellie és kuncogva közelebb lépett.

- Bocs – motyogta Zayn - de ellenállhatatlanul nézel ki. Ellenállhatatlanul gyönyörűen. – helyezte egyik kezét a nő vékony derekára és gyengéden belefúrta ujjait pólóján keresztül a bőrébe.

- Reméltem, hogy ezt mondod. – hajtott a fiú vállára a fejét – és nem azt, hogy kurvás – tette hozzá magában. Eleinte a pipere cipőjébe szeretett volna menni, de aztán Camie – nak sikerült rávennie, hogy magas sarkúba jöjjön el, „mert mutogasd csak Zaynnek a kibaszott jó lábaid” – címszóval elé tette a cipőt. Így aztán nem volt más választása, ha csak nem akarta megvárakoztatni a férfit ezekben a későesti órákban. A forró levegő perzselően hatott bőrükre, attól függetlenül, hogy lassan már tíz óra is elmúlt, ami úgy nézett ki, hogy nem igazán zavarta az emberek többségét, akik a belvárosban vagy a parton töltötték idejüket.

- Hiányolt már Hanna – törte meg a nyugodt csendet Zayn – meg akart várni, amikor megtudta, hogy ma feljössz, de aztán nem bírta tovább és elaludt a kanapén.

Ellie kuncogva hallgatta és megpuszilta a vállát – tehát, ma felmegyek hozzátok?

- Ott is maradhatnál, még egyszer sem aludtál velem – biggyesztette le ajkait és aranyosan lenézett a nőre.

- Ne nézz így! – suttogott.

- Hogyan?

- Ilyen elképesztően istenien és epekedően. Lehetetlen ilyenkor nemet mondani. – rázta meg tehetetlenül a fejét, nehezen sóhajtott egyet és Zayn vállának döntötte a fejét.  – Nem valami korrekt – tette hozzá.

Egy – egy meleg esőcsepp kezdett el hullani, amit egyre több követett és nekik is meg kellett szaporázniuk a lépteiket, ha csak nem akartak bőrig ázni, már pedig arra végképp nem volt szükségük. Ellie kibújt a magas sarkúiból néhány pillanat alatt, amit megvárt Zaynt, a kezébe rakta és kézen fogva kezdtek el futva szlalomozni az emberek között, hogy minél előbb fedett helyre érjenek a zápor elől.

 - Fuss fel néhány cuccodért, én, megvárlak itt, a recepciónál, nálunk majd lefürdesz, úgyis mire átérünk, megint átázol. – túrt a hajába és zihálva letörölte a homlokáról a nedvességet.

Ellie bepakolt pár ruhát a neszesszerével együtt a fekete táskájába és tanácstalanul körbenézett a kis szobában. Odafutott az egyik fiókból és kissé feszülten, de mosolyogva kihúzta, beletúrt és elővett az aljáról egy szép csipkés fehérnemű szettet, amit a poggyásza legaljára rejtett el. Hé, csak egy éjszaka, nem lesz semmi, versengtek a gondolatai. Hanna pár szobával arrébb alszik! – korholta le magát. Mindegy, nem árthat, ha benn van a táskában, ki tudja mi lesz? – dobta egyik vállára vizes haját és behúzta maga után az ajtón. Lefutott a lépcsőn,- kikerülve a felfele igyekvő turistákat – és Zayn mellé lépett, aki éppen a programokat olvasta, amit plakátok formájában ragasztottak az ablaküvegre.

- Mehetünk? – nézett le rá halványan mosolyogva. Ellie határozottan bólintott, kuncogva arcon csókolta a férfit izgalmában és szökdécselve kinyitotta az ajtót. Rendben, nézett kissé meglepetten Zayn, ez a vidám, somolygó arc milyen édesen vonzó tud lenni… Megfogta a kezét és átszaladtak a pár épülettel távolabb elhelyezkedő szállodába a kicsi panzióból.

- Fürödj le nyugodtan, addig én megnézem Hannát! Ja, és törölközőt a szekrény legfelső polcán találsz!

Ellie bólintott és apró csókot nyomott Zayn ajkaira, majd behúzta maga után az ajtót. Sóhajtva nekidőlt, lehunyta szemeit és ajkaiba harapva próbálta elfojtani kuncogását. Izgatottan ellökte magát a fakészítménytől, ledobta a táskáját a pultra és levetkőzött, átnedvesedett ruháit egy székre terítette és a tusfürdőjével belépett a fürdőkabinba. Gyorsan lefürdött, vizes teste köré – egy szekrényből kivett – törölközőt tekert és feszülten kiszórta fekete táskája tartalmát. Nyugtalanul megfogta a krém -, fekete színű csipkét és ujjai közt forgatva szemlélte az anyagot, amit úgyszintén Camie sózott rá néhány napja, mikor betértek egy fehérneműboltba. Valójában szép volt, nem volt durván kirívó, Ellie először mégis vacillált azokat a bizonyos határokat illetően, de aztán megvette. Végül megvonta a vállát, izgatottan felkapkodta magára a fehérneműt és belebújt sötét hálóingjébe, lemosta az elkenődött sminkjét és elégedetten kifújta az eddig észrevétlenül benn tartott levegőt. Csendesen kiosont az ajtón. Zayn éppen utolsó kortyait fogyasztotta el a pohár víznek, amikor érezte, hogy Ellie hátulról átöleli és kezeivel körbekulcsolta a derekát, majd hátának dönti a fejét. A nő kuncogva lábra állt, apró puszit nyomott a férfi nyakára, aki meglepetten megfordult az apró ingerlésre.

- Basszus.

Zayn halkan suttogott és pár káromkodás hagyta el száját, ahogy újra meg újra végigvezette tekintetét Ellien, akit bár majdnem egy térdig érő ruha takart, fantáziája útjára kelt és nehezen bírta kordában tartani érzéseit a nő testét illetően.  – Megőrjítesz. Hogyan fogjam vissza magam, ha ilyen kibaszott szexi vagy?

- Ez csak egy egyszerű fekete hálóing, ami egy kicsit csipkés, Zayn. – búgta Ellie és a férfi mellkasára vezette ujjait. Fejét oldalra döntötte és mélyen a szemébe nézve babonázta meg.

- Pont ez az. Hogy csak egy hálóing, ami vékonyan fedi a gyönyörű tested és ez őrjít meg engem piszkosul. – csókolta meg fedetlen vállát Zayn, miközben rekedten, suttogva beszélt Ellihez.

- Szóval tetszik?

Ellie lábujjhegyre állt, halkan duruzsolva beszélt hozzá, miközben ujjai lassan fekete hajába túrtak és szenvedélyesen beleharapott a fülcimpájába. Rekedtes nyögés hagyta el Zayn száját, karja megfeszült a nő dereka körül és egyre lejjebb haladt egészen a fenekéig, ahol néhány másodpercre megállt.

- Na, ne szórakozz velem, kislány! – szólt erélyesen reszelős hangját és felkapva Elliet a konyhapultra ültette. A nő combjai közé állt, ami az ülésnek köszönhetően egyre nagyobb részen fedetlen volt, érezte, ahogy lábfejével körbeöleli a derekát, majd az ajkaihoz hajolva elkezd suttogni.

- Miért, nagyfiú, csak nem bánod? – húzta fel egyik szemöldökét és csábosan felnézett a sötét színben pompázó szemekbe.

És itt szakadt el Zaynnél a cérna. Fenekénél fogva felvette a konyhapultról, gyors léptekkel sietett a hálószoba közelébe, miközben Ellie a nyakát csókolgatta vagy épp harapdálta.

- Ne fogd vissza magad! – duruzsolta a nő és erősen megszívta Zayn nyakát, ezáltal rekedtes nyögést kicsalva belőle.

- Hidd el! Még csak most kezdődik az este!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése