2014. március 29., szombat

18. Egymást ragyogták (+18)


18. Egymást ragyogták (+18)

 
Sosem éreztem ehhez foghatót, s féltem, hogy többé be sem érem kevesebbel. Már nem harcoltam önmagammal, s nem kellett érte küzdenem. Odaadtam mindenemet, azt is, aminek létéről nem is tudtam. Gyengédek, találékonyak voltunk, nem szeretkeztünk: szerettük egymást.

Furcsa kettősérzelmek keringetek benne. Egyszerre akart sírni a boldogságtól és az idegtépő, néha napján fellibbenő kellemetlen emlékektől, amiket bár nem ma és nem is tegnap élt át, agya rejtett zugaiból viszont sorjában vissza tudta kapargatni a képeket, a hangokat, a látványt, lehetséges, hogy a hatást is. De egy valamire nem emlékezett. Nem tudta visszaidézni a kilenc évvel ezelőtt megtörtént éjszakájukat, aminek következtében majdnem megajándékozta az élet egy csemetével, de ő galád módon eldobta magától és hagyta, hogy a bűntudat lassan feleméssze. Akkor nem volt mersze elszaladni, ha megtette volna, ma már egy kilenc éves kisgyermeket tudhatna magáénak, talán felkereste volna magától is Zaynt, talán ma már boldogan pancsolnának négyen, egy kerti medencében vagy együtt lennének….  csak együtt lennének négyen boldog családként. A gondolat pedig egyenesen felemésztette.

- Tudod, sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen lett volna, ha megtartom a babát, ha más körülmények között történnek köztünk a dolgok. Ha minden másképp alakult volna. Elméláztam rajta hosszú – hosszú éjszakákat hogyan is nézett volna ő ki, melyikünkre hasonlított volna leginkább, milyen színű lenne a szeme, a haja. Hogy olyan szép hangja lett volna – e, mint a tiéd, vagy inkább rám ütött volna. És mindig, ahogy elmúlt egy újabb, keserves év, végiggondoltam, hogy mennyi örömöt, fájdalmat, bosszúságot vagy épp szeretetet csempészett volna az életembe, az életünkbe. Aztán lassan, de hozzám is eljutottak, miszerint megkérted a barátnőd kezét és egyre több díjat zsebeltek be a bandával, én pedig napokig sírtam, és nem, hidd el, nem azért mert beléd zúgtam vagy hasonló, egyáltalán nem. Azért, mert rádöbbentem, hogy sokkal jobb lett volna az életem és én magam is, ha nem ölöm meg és felnevelem, még ha egyedül is kellett volna végigcsinálnom a hosszú utat. Mert idővel rádöbbentem mit vesztettem el a tettemmel. Ráébredtem a dolgok súlyára. Az egyik lány a házból folyton azt hajtogatta nekem, hogy az idő segít, begyógyítja a sebeinket és feledteti a rosszat; komolyan annyiszor szerettem volna egy nagy, vöröses színű taslit az arcára csapni, de valami mindig visszatartott, talán a mondandójában megbúvó igazságalap, fogalmam sincs. És napról – napra sikerült elfelejtenem téged, egyre kevesebbet gondoltam a babára, haladnom kellett nekem is, nem volt megállás, mindössze az én bánatom, ami pontokként illant el fájdalmasan lassan. Én csak… nagyon sajnálom, hogy soha nem mondtam el neked a gyermeket, mert jogod lett volna hozzá, bocsánat, hogy nélküled döntöttem! – suttogott Ellie, miközben az ablak felé döntötte a fejét és mereven bámult egy pontot. A Hold fényesen világított, míg a csúnya fekete felhők lassan elszéledtek és kék ég egyre tisztább lett, megmutatva tündöklő csillagait, amik beragyogták az egész égboltot. Az eső, néha – néha lustán koppant egyet az éj nyugodt csendjében a terasz padlóján, evvel a tettével zajt keltve, de ez a szobában lévőket, ez cseppet sem zavarta.

- Hé, Ellie, nézz rám, kérlek! – suttogott lágyan Zayn, miközben végigsimított puha bőrén. A nő megrázta a fejét, szemeit lehunyta és halk „sajnálom” - ot mormolt, mindenért, a babáért, a szenvedélyes helyzet frusztrálttá változtatásáért… Finoman megfogta az állát és szembe fordította az arcával, és reakcióképp Elena is kinyitotta az éjszaka sötétjében kéken világító íriszeit. – Egy percig nem haragudtam rád, engem sokkolt a hír, miszerint egy kilenc évvel ezelőtti, hogy is mondjam?! Kalandomból lett volna egy gyerekem. – ült fel és hátát az ágy támlájának döntötte. Ölébe húzta Elliet, aki a férfi mellkasának döntötte a fejét és dereka köré fonta karjait. – De tudod, ha ez valamelyest megnyugtat, én is azt mondtam volna akkor, hogy vetesd el vagy csinálj vele, amit akarsz, még ha ez kegyetlenül is hangzik. Mindketten nagyon fiatalok voltunk és buták, nem biztos, hogy meg tudtunk volna evvel birkózni, ráadásul Melissát szerettem, akkor is, mikor szünetet tartottunk az XFactor miatt. Bár, ha belegondolok Hanna születésénél is egész fiatal voltam, de az igazság az, hogy sokkal érettebb. Egy valamit ne felejts el Ellie, a múlt lehet kínzóan fájdalmas, de csak, ha hagyod, ha engeded, hogy visszahúzzon, mint egy horgony és kísértetként kövessen, igen, ekkor nagyon nehéz túllépni rajta! De szükséges, hogy elhagyjuk, különben elfelejtünk élni a jelenben és az nagy kár lenne, nem igaz? – beszélt halkan Zayn és mosolyogva a nő csípőjére helyezte a kezeit. – Megígérem, hogy lesznek még gyerekeink! – puszilta meg az arcát és somolyogva magához szorította. Ellie halkan nyelt egyet és keserű mosolyra húzta ajkait, ahogy a férfi terveit hallgatta. Tisztában volt vele, hogy Zayn nem egy nyári kalandnak tekinti ezt a kapcsolatot, de azt nem tudta, hogy Ellie viszont igen. Bármennyire is emésztette a gondolat, sőt, szinte egyenesen megölte, hogy nem maradhat együtt örökre Zaynnel, megpróbálta megemészteni és szem előtt tartani mi a legelőnyösebb.

- Rendben. – suttogott halkan a nő. Ajkait a férfi nyakára tapasztotta és finom puszikkal halmozta el, soha nem szívta ki senki nyakát, mindössze ritkán, ha megkérték rá, de általában kapcsolatban lévő férfiak jöttek hozzá a maximális kielégülés legfőbb céljából, akik szintén nem támogatták ezt a fajta cselekedetet. Érezte, hogy Zayn kezei szorosabban fogják a derekát, majd előre vándorolnak és nesztelenül lecsúsznak a combjaira, ami libabőrt váltott ki teste egyes pontjain. Elhúzta nyakából a fejét, arcára helyezte a kezeit és hevesen kapott a férfi ajkai után, hogy végre megcsókolhassa, oh, Zaynnel csókolózni a világon a legjobb dolog, ha tehetné, minden pillanatban ezt tenné, finoman vagy éppen erőszakosan kebelezné be mámoros ajkait és szelíden játszadozna vele. Néhány másodperc, amíg elváltak szájaik és halk pihegésük hallatszódott, éppen elég volt, hogy Ellie lehúzhassa a férfiről fekete pólóját és elhajíthassa az ágy mellé – vagy bárhová. A férfi halkan felnevetett, lassan a nő fenekére vezette a tenyerét, de a hálóing még mindig zavaró tényezőként hatott mindkettejükre. A nő határozott csípőmozgással előre billent, súrolva a férfi, ruhával takart nemi szervétől, aminek következtében Zayn arcáról lefagyott a vigyor és meglepett nyögés hagyta el ajkait, míg Ellie elégedetten elmosolyodott és egyik szemöldökét kihívóan felhúzta. A férfi újra puha csókot nyomott ajkaira és gyengéden fordított a helyzetükön. A mosolya. Zayn imádta ezt a mosolyt, ami ha lehetséges még gyönyörűbbé és ártatlanabbá tette, felderítette és ragyogással töltötte meg a nőt. Kiterülve feküdt alatta és ő adott magának néhány pillanatot, hogy gyönyörködjön Ellie csodálatos látványában. Arcát halványan megvilágították az utcáról beszűrődő fények, megmutatva sötét pírban úszó arcát és virító kék szemeit, amelyekben pár pillanatig elveszett, mintha a legkülönlegesebb gyémántok lennének, jegyezte meg magában és oldalra billentett fejjel, somolyogva szemlélte tovább barátnőjét. Barna haja kuszán szétterült a párnán és a vállán és tekintete is egyre lejjebb vándorolt, végig az egész testén, felhúzottlábaiig, melyek között Zayn térdelt.

- Csókolj meg! – suttogta Ellie epekedve és a férfihez nyúlt, majd végigsimított borostás arcán. A férfi lehajolt, aztán ajkát az övére illesztette és gyengéden megcsókolta. A nő a nyaka köré fonta karjait, hevesen válaszolva a csókra, míg Zayn szenvedélyesen a hajába túrt és nyelvük újra meg újra egymásra talált. Hosszú időn át csak csókolóztak a felhevült levegővel telített szobában, egészen addig, míg kifulladva el nem váltak egymástól. A férfi elhúzódott, finoman felgyűrte barátnője sötét hálóingjét, megvárta, hogy felemelje a kezét és óvatosan kibújtatta a vékony anyagból. Ellie visszahanyatlott a párnák közé és zihálva nézte Zaynt, aki nedves csókokat hagyott felső testén, kezdve lapos hasával, melltartóba rejtett mellein keresztül egészen kecses nyakáig. Mosolyogva pillantott fel a Zayn Elenára, szemei lecsukódtak, ajkába harapott és mellkasa alig láthatóan elemelkedett a matractól; a nő teljesen lenyűgözte és lángra lobbantotta Zayn egész testében a vért. Becsúsztatta egyik kezét a csipkés mellrész alá és gyöngéden megmarkolta a mellét, Ellieben pedig egy pillanatra átfutott a gondolat, hogy ő mennyire más, mint a többi férfi. Soha nem figyelt rá senki egyetlen együttlét alatt sem ennyit, senkitől nem kapott még ilyen mámorosan szeretetteljes érintéseket és bódító csókokat, mint kapcsolatuk alatt Zayntől és néhány pillanatra elszorult a torka, ahogy újra eszébe ötlött, hogy elhagyja. Pedig milyen szép lehetne ez a szerelem, mely még csak most kezdődött el igazán, most bontakozott ki és állt fel ragyogtatva kettejük szívét, lelkét. Megfáradt testük újjáéledt, abban a pillanatban, mikor meglátták egymást és a másik iránt irányuló mély szeretetükkel elfeledtették lelkük hasogató fájdalmait és szenvedését. Zayn játékosan belekapott a bal csípőjébe, amitől nő egy pillanatra összerándult, majd halkan csilingelő hangján felkuncogott és kinyitotta kék íriszeit, hogy lepillanthasson a férfire és arcán szétterülő pajkos mosolyára. Zayn nevetve megcsókolta Ellie homlokát és a háta mögé nyúlva kipattintotta a krém -, fekete színű csipkemelltartója kapcsát és lesimította vállairól a pántokat. Elhajította az egyik fotelbe, megfogta a jobb mellét és a szájába vette a kis mellbimbót. Csókolgatta a nő formás mellét és hallgatta barátnője ajkain kiszökő élvezettel telített nyögéseket, miközben érezte, hogy egyre jobban felizgul.

- Zayn – sóhajtott a nő és beletúrt fekete hajába – hadd jöjjek én, kérlek! A férfi elvált melleitől, mosolyogva fölé hajolt és újra megcsókolta.

- Mit szeretnél csinálni? – kuncogott és beleharapott Ellie telt ajkába. – Örömet okozni neked – válaszolt határozottan a nő és zihálva várta, hogy a férfi megforduljon. –Nincsenek elvárásaim, rendben? Szeretlek. – nézett komolyan a nő szemébe és megcirógatta az orcáját, miután hátát hanyagul az ágy támlájának döntötte. Mosolyogva bólogatott, ráült a csípőjére és körmeit végighúzta a férfi fedetlen mellkasán, mielőtt puszikkal halmozta volna el. Ajkát beharapta, Zayn mellé térdelt és bosszúsan sóhajtott, amikor nem sikerült kicsatolni az övét. A férfi derülve pillantott le rá, majd egyszerű mozdulattal kioldotta az övét, kipattintotta a szűk farmerja gombját és lehúzta lábairól, majd az ágy mellé ejtette. Közelebb húzta barátnőjét, szájára helyezte száját és lassan, szerelmesen csókolta duzzadt ajkait az ég leple alatt, míg a helységben forrt a levegő. Ellie kezét lusta mozdulatokkal a férfi alsónadrágjára simította és határozottan megmarkolta. Elvált a férfitól és a lába mellé térdelve kiszabadította merevedését a fekete anyagból, ami eddig fogva tartotta. Gyengéden simogatta, nyalogatta férfiassága tetejét az őrületbe kergetve Zaynt, aki feszülten pillantott le rá és nyelvét végighúzta kiszáradt ajkain. A nő mosolyogva felpillantott és lassan bevette a szájába a férfi nemi szervét, tettével hangos, vágyakozó sóhajt kicsikarva belőle. Érzékien mozgatta a fejét, kezeit a férfi lábaira helyezte és néha végigsimított rajta, hogy még inkább ingerelje. Zayn zihálva hátra döntötte a fejét, szemeit megpróbálta nyitva tartani, hogy perzselő tekintetével mustrálhassa Elliet, de az élvezet, mely a testében cikázott, túl nagy volt és szinte kényszerítette, hogy lehunyja a sötét íriszeit. Ujjait a nő puha hajába vezette és Elena néhány pillanatig azt hitte meghúzza vagy erőszakosabban cselekszik, de Zayn mindössze lágyan beletúrt és a bal vállára simította a rakoncátlan tincseket, melyek egyszer – egyszer zavarták Elliet szenvedélyes cselekedetében. Tudhatta volna a nő, hogy a szeretett férfi soha nem okozna neki kellemetlenséget, ő nem, de mások könyörtelen tették ezt, egy csepp szégyenérzet nélkül és ő nem tehetett semmit. Minden alkalommal teljesen ki volt szolgáltatva. Talán most először nem érezte azt, hogy kötelessége csúcsra juttatni egy férfit, életében lehetséges, hogy először okozott boldogan örömet szexuális téren. Zayn gyengéden megfogta a karját mellkasára vonva, pihegve borította be Ellie arcát csókokkal végül szájára helyezte sajátját és gyöngéden bekebelezte ajkait, nyelvük óvatos játékot játszott egymástól, majd nagy mosollyal az arcukon elváltak a másiktól. Zayn fordított a helyzeten, újra a nő feküdt a puha ágyon és a férfi, Elena két lába között térdelve hajolt le és szerelmesen összedörgölve az orrukat, suttogott.

- Köszönöm, Ellie, csodálatos vagy – mosolyodott el – nagyon – nagyon szeretlek. – sóhajtott és puszit, nyomot a nő orrára, aki lehunyt szemekkel élvezte az édes érintéseket, melyek egyre inkább izzították bőre felületét– ha egyáltalán lehetséges ez. Újra aranyos csókokkal halmozta el Elena testét és egyre lejjebb haladt, míg elért az egyik combjáig, amit finom puszikkal hintette be, a másikat erőtlenül, épphogy megszorítva. Szuszogva haladt a középpontja felé, és a csipkés anyagon keresztül ráfújt a testtájra; érezte a nő testéből áradó nedvességet és forró hőt. Megemelte Ellie pihe könnyű testét és lehúzta róla fekete árnyalatú bugyit, mely alig takarta a nő kívánatos testét, tökéletes fenekét és nedves szeméremdombját. Két ujját hozzádörzsölte, miközben Elena reakcióját figyelte. Egy pillanatra elállt a lélegzete a mámorító gyönyörtől, mely ellepte egész lényét, de a kellemes érzésre Zayn újabb szikrákat élesztett fel, miközben lehajol és csókokat nyomott a nő leg lényegére és ujjait eltűntette testében.

- Zayn! – sikkantott fel halkan, összeszorított szemekkel és tenyerét szája elé szorította, emlékeztetve magát, hogy pár szobával arrébb Hanna éppen édes álmaiban elmerülve szundít. A férfi elhúzta Ellie szája elől a kezét, mosolyogva a szájára hajolt és halkan megszólalt: - Ssh, egyikőnk sem akarja, hogy Hanna ilyen helyzetben lásson vagy meghalljon minket, nem lenne valami fényes, ha ránk nyitna, hogy mi a baj, szóval nyugalom, Elliem. A nő tüzesen az ajkai után kapott, mindkét kezével Zayn hajába túrva próbálta még közelebb húzni magához, miközben testében épülő gyönyör elérte a csúcsot és lénye remegve hullott apró darabkákká.

- Huh… - rázta meg pihegve a fejét és kissé kábultan meglökte a férfit, aki megadva magát a hátára borult. Zayn meglepetten pillantott fel vonzó barátnője, aki a csípőjén ült és lassan hozzádörgölőzött nemi szervéhez. - A pénztárcámban van koton – zihált Zayn – nyugodtan vedd ki! – hajolt a szájához és könnyed csókot lehelt rá. Miután elváltak egymástól Ellie gyorsan lepattant a férfiről, leugrott az ágyról és visszanézett rá, tekintetük összeforrt és érezte, hogy nyakától felfelé teljesen elpirul, ezért zavartan elkapta pillantását és az ajkába harapva, kapkodva elővette gumit, amit Zayn kuncogva figyelt.

 - Ne legyél zavarba, Ellie, elmondhatatlanul gyönyörű vagy! – sóhajtott az éj csöndjébe és somolyogva ránézett.

- De most olyan bénának érzem magam, soha nem szeretkeztem még olyan férfivel, akibe igazán szerelmes lettem volna, tulajdonképpen ezelőtt nem is voltam igazán, őrülten szerelmes és ez annyira furcsa. Nem akarom elcseszni. – szorongatta kezei között az apró csomagot. Fogaival sietős felbontotta és gyakorlott mozdulattal felhelyezte az óvszert, és visszaült Zayn csípőjéhez, mielőtt ő gyengéden, mégis határozottan megfogta volna az állát és szeretetteljesen szembe fordította magával.

- Felejtsd el minden buta elméletedet, bízzál magadban, bízzál bennem, nem rontod el, mert… - sóhajtott fel, mikor Ellie magába fogadta – tökéletes vagy. Magabiztos mozdulattal a hátára fektette a nőt és halkan folytatta. - Imádom a lényed, a dallamos nevetésed, mely minden pillanatban felvidít és magával ragad; - nyögött halkan fel és lehunyta a szemeit – a csodálatos kék íriszeid, amik minden alkalommal szeretetteljesen világítanak; az édes, csókolni való ajkaid - helyezte zihálva száját az övére; - a bájos pírban úszó porcelán orcád, ami angyali hatást kelt. – simított rajta végig. – A törékeny, kecses tested, mely annyira gyönyörű és vonzó, én mindent imádok benned… mert szeretlek. Számomra – sóhajtott fel élvezettel – tökéletes vagy, egyszerűen sírni tudnék a gyönyörtől minden pillanatban. Fényt hoztál az életembe, abba, amibe azt hittem, hogy örökké szomorúsággal és a gyász megrendítő fájdalmával lesz eltelítve, és ezért soha nem lehetek neked elég hálás – Ellie meghatódva húzta le Zayn arcát és csókot kezdeményezett, miközben meglökte a vállát és a hátára lökte. – Eszedbe juttatom a jó időszakokat, és segítek elfeledtetni a rosszat. Szeretnélek megvédeni mindentől és mindenkitől, ha kell, addig ölellek és csókolgatlak, amíg a félelmed nem lesz más, csak félelem, és már nem uralkodik feletted. Melletted akarok minden este elaludni és reggel felkelni, mert szeretlek, örökre. – törölte le mosolyogva Ellie arcán végigszánkázó könnyeket, melyeket a boldogság váltotta ki belőle.

 – Meg akarom mutatni, mennyire szeretlek

Az ujja lassan végigsimított a nő gerince vonalán, akinek lélegzete felgyorsult és testében fokozatosan épült ujjá a gyönyör. Kezei erőtlenül támaszkodtak a férfi mellkasán és szétvált ajkakkal pillantott le rá. Lassan lehajtotta a fejét, és megérintette hűvös, száraz ajkaival az övét, nagyon óvatosan, mégis szenvedéllyel feltöltődve. És abban a pillanatban összeroskadva érték el a gyönyör kapuját.

- Már megtetted, már rég megmutattad mennyire szeretsz. – mormolta könnyezve Ellie és szerelmes csókkal kívántak egymásnak jó éjszakát.
Amikor vele van, minden értelmet nyer. A szíve kalapál, mellette az, aki lenni szeretne, nem pedig az, aki tényleg. És a gondolat, hogy nélküle élje le az életed, nemcsak kibírhatatlan, hanem elképzelhetetlen.





Nagyon örülnék pár szónak, aki olvassa a blogot legyen szíves írjon egy kommentet, rövidet vagy hosszút, teljesen mindegy. Nagyon boldoggá tenne. :)
Köszönöm xx

2 megjegyzés:

  1. Imádom a blogod nagyon jó!!!! Nen szeretném ha majd Ellie elhagyná Zaynt és Hannát olyan aranyosak így hárman együtt Remélem Ellie nem megyel és boldoga élnek
    Siess a kövivel!!!!! Nagyon jól írsz

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a kedves szavaidat, nagyon jól esnek! Idővel minden kiderül, na, de nem is szeretnék elfecsegni túl sokat, örülök, hogy tetszik a történetem és az írásom, bele is kezdek a következő fejezetbe! :D
    Puszi xx

    VálaszTörlés