Prológus

Prológus

 
Azon tűnődött, hogy az élet mégis roppant kegyetlen, ám az ember nem tépheti ki a szívét, hacsak nem akar nyomban meggebedni. 
 

2019. nyár


Minden titkos és veszedelmesen labilis. Az élete, a lénye, a személyisége és teljes egészében a múltja, rengeteg nagy hibával, amit lehetetlen elsimítani és egy tollvonással kihúzni, mint ha soha meg sem történt volna. Hibák, bűnök, prostitúció sorozata piszkolta be a kezét akarva akaratlanul, Ő pedig csak sodródott az árral, a veszélyes hullámokkal kilenc hosszú évig, híres, világszerte elismert emberek, közismert személyek, tekintélyes egyének fordultak meg vele egy ágyban a maximális kielégülés legfőbb céljából.  Benne pedig minden alkalommal meghalt valami, talán a remény, hogy valaha kikerül abból a közegből, ahol hosszú idők óta kényszerből volt vagy az egy apró szikra, ami életet adott neki a következő nap hosszú és kimerítő befejezésére, ki tudja? Bizonyára csak maga, Elena Walker. Mert a mézesmázos neveknek, kimondott szavaknak, megtörtént eseményeknek és minden apró titoknak terjedelmes, sőt veszedelmes hatalma van, félő lehet, hogy bármelyik pillanatban megégetik és nyomot hagynak a lelke rejtett zugaiban vagy a teste bármely pontján, mellékes nyomként, jelezve, hogy ez a te életed. Alig töltötte be a 16. életévét, mikor megkezdődött számára a nagybetűs élet, a szerény és szégyenlős lányból pedig pillanatok alatt egy könnyűvérű, gátlástalan nő lett, magában eltemetve álmokkal, amiket soha nem volt esélye megvalósítani. Nyolc évig élt a szex és egy alattomos férfi, Jeremy uralma alatt, álnéven, külsején kisebb – nagyobb változásokkal, eközben fejében megszületett egy felelősségteljes, de roppant kockázatos ötlet a szökés kísérletére. De a számításokba hiba csúszott, a terv romba dőlni látszott, további 10 fiatal lány életébe pedig újra beköltözhetett volna a reménytelenség, Elena viszont nem adta fel, küzdött és mindenkinek sikerült kiszabadulnia a szexualitás és a perverz férfiak visszataszító gyűrűjéből, de a nő nagy árat fizetett ezért, ha bárki megtudja mit tett, újra beköltözhet életébe a sötétség és a rabság, elvonva tőle a szabadság édes ízét. Egy éven keresztül utazott, legalább 6 helyen megfordult, de pár hónap esetleg hetek múlva már egy hajón, vonaton vagy bármely más közlekedési eszközön találta magát, útban egy másik város felé. És most, Olaszország, pontosabban Caorle partján Ellie barna fürtjeibe belekap az enyhe szél, ruháját néha felborzolja a fuvallat, arcán néma könnycseppek peregnek le, miközben csendben nézi a hullámzó tengert, végiggondolva szégyenteljes életét. A múltja és annak pokoli titkai mindaddig kísértik, amíg pontot nem rak, a súlyos ügy végére, lezárva egy kínkeserves korszakot. A félelme meggátolja, bénító hatással, mint egy démon lepi el lényét, mindaddig, amíg szembe nem néz és kemény harcot nem vív ellenük, megszabadítva magát a rettegés és a mélységes fájdalom kínjától.

Zayn Malik négy éve egyedül neveli öt éves kislányát, Hannát, mióta felesége tragikus hirtelenséggel rákbetegségben elhunyt. A One direction a halálesetet követően pár héttel feloszlott, a fiatal férfi nem tudta vállalni a hirtelen rázúduló terhek mellett az éneklést és a felhajtást, ezért közös megegyezés alapján külön váltak útjaik. Most, a szálloda ablakán kitekintve, a fényes csillagok alatt egy nőt látott a tengerparton ülni, de pár perc bámulás után visszafordult az édesen szuszogó lány felé és puha csókot nyomott aranyos orcájára. Tekintete az éjjeliszekrényre vándorolt és halványan elmosolyodott a képen, amin még hárman voltak, majd megpaskolta a párnáját, ránézett a csöppségre és mély álomba merült, elröpülve egy olyan világba, ahol a szerelme kezeit foghatja minden percben.

2 megjegyzés:

 1. Kedves Lucy Jameson!

  Hadd gratuláljak neked a teljesítményedhez, mivel a tiéd az első 1D fanfic, ami elnyerte a tetszésemet! És egy kérdés: hogy a büdös francba nincsen neked több feliratkozód? Mos komolyan!
  Hahó, emberek, nyissátok ki a szemeteket! Itt egy olyan fanfic, amit megéri olvasni (el se hiszem, hogy ezt én mondom), valódi emberi dráma van benne igényesen feltálalva, és komolyan, ti kihagyjátok ezt? Hát hol van az a több száz ember, aki az igénytelenebbnél igénytelenebb 1D blogokra vannak feliratkozva? Ide gyertek, ne oda!
  Lucy, fantasztikus vagy! Megrengettél a hitemben engem, aki automatikusan elveti nem csak a fanfic műfaját, de még ezt a bizonyos fiúbandát is. Mélyen meghajolok előtted és megcsókolom a kezedet. Nagyon nagyon szeretnék veled privátban is beszélgetni, úgyhogy kérlek, dobj meg egy e-mail-lel, ha van kedved!

  Köszönöm, hogy megmutattad nekem, hogy van még remény: Luna Grott

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Luna!

   Megszámolhatatlanul sokszor olvastam el a megjegyzésedet az elmúlt egy napban, de még mindig ugyanolyan fantasztikus hatással van rám! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
   Köszönöm, hogy megírtad ezt a kommentet és megríkattál vele, kedves Luna, el sem tudod képzelni mennyire boldoggá tettél! Nem találok szavak, csak könnybe lábadt szemekkel olvasom a sorokat, melyeket írtál és én hihetetlenül hálás vagyok, most még sem tudok összeállítani egy épkézláb mondatot sem! Örülök, hogy ennyire tetszett, amit elolvastál és valamelyest sikerült megváltoztatnom a véleményedet egy – két dolog kapcsán! Az e – mail – t pedig elküldtem már, én is nagyon szívesen beszélnék veled! 
   Köszönöm, elképesztő vagy, Luna!

   Ölel: Lucy

   Törlés